Köra kyl- och frystransporter

Jag heter Zandra Mörby, är 26 år och bor i Lidköping men jobbar i skara på Erling Andersson åkeri. Där kör jag kyl och frystransporter i Sverige.

En helt vanlig dag på jobbet á lá Timrå Trafik Center

Började dagen först kl 0830 då gruppen som jag kör med hade teoripass på morgonen. Det passade alldeles utmärkt, så fick jag chansen att besvara några av de mail som har hopat sig, ca 40 st.

Fler Truckers från Trailer Trucking Festival

Här är några fler av de tjejer som besökte vår monter på Trailer Trucking Festival i Mantorp.

Truckers

I Mantorp träffade vi en massa tjejer som körde lastbil. Vi passade på och ta lite kort på dessa chaffisar och presenterar här några av de i ett litet galleri.

En dag för mig på Rapps Dyktjänst AB

En dag för mig kan egentligen se ut hur som helst. Vi utför uppdrag inom entreprenad såsom undervattensarbeten, inspektioner, betongkonstruktioner och andra uppdrag i och i närheten av vatten.

Bland fraktsedlar...

Sitter på kontoret på Distribution Schenker/Malmö och tar emot våra kära chaffisar och deras fraktsedlar, kodar, listar, omexar, gör inhämtningar, allt beroende på var dom hämtat godset och var god...

En dag på jobbet

Klockan ringer vid 05.30 och det är ännu mörkt ute. Idag har jag ingen lust att gå upp, det är visserligen fredag, men jag är trött och har ont i lederna. Har varit ett par rejält kyliga morgnar oc...

Tidningen Proffs fre 29 juni 2018

29 juni 2018

Proffs är tidningen som riktar sig mot alla som varje dag och natt, året runt, arbetar med vägtransporter. Proffs lyfter fram människan, maskinen och de företagare som kämpar för att ”vanliga” konsumenter, varje dag ska finna bland annat färsk mjölk i butiken, medicin på apoteken och reservdelar till sina bilar på verkstaden.

Papperstidningen Webbtidningen

Krönika

“Gothenburg Truck Meet (GTM) 2015”

GTM kom med strålande solsken. För min del började en sådan helg som vanligt med stor förvirring. Maken blev färdig snabbare än jag räknat med (att jag aldrig lär mig) och allt var såklart inte färdigt när han var färdig.
Läs hela Maria Christianssons krönika »

 

Branschens hemsidor


Söker du företag i branschen? Du hittar dem här: Till Branschens hemsidor »

Annonser

 

Tidningen Proffs fre 29 juni 2018
Stäng

29 juni 2018

  Tidningen Proffs, yrkesförarnas egen tidning, kommer ut 12 gånger per år. Varje nummer är laddat med artiklar från verkligheten, vad som är nytt inom branschen, vilken teknik som ökar säkerheten och vilken som sänker bränsleförbrukningen, med mycket mera.

I det senaste numret skriver vi bland annat om...

  • Stockholm Truck Meet - årets solsäkraste utställning?
  • Unik riskutbildning för unga elever
  • Utländska fordon kör laglig inrikestrafik för 3 000:-/mån
  • Valet 2018: Så vill MP och KD jobba för en bättre åkeribransch
  • Elmia Lastbil fyller 35 år - uppladdning pågår!
  • Konstnären Svantes småskaliga mästerverk
  • Kevin vann Proffspriset - får ny lastbil av åkeriet
  • Annas hästjobb - rena drömmen
  • ... och mycket mer ...

Bli prenumerant
Det är enkelt att bli prenumerant, och det kostar inte mer än 315 kr (inkl moms) för ett helår. Klicka dig vidare till prenumerationssidan för att se fler alternativ och läsa mer information.

Bli prenumerant

Meddelande från WorkRoom

Laddar meddelande från WorkRoom.