Bland fraktsedlar…

Sitter på kontoret på Distribution Schenker/Malmö och tar emot våra kära chaffisar och deras fraktsedlar, kodar, listar, omexar, gör inhämtningar, allt beroende på var dom hämtat godset och var godset ska lossas....Kollar och "skrymmer/rättar" allt = ppl, m3, flm, vikt, antal, kollar så kundnummer mm är rätt på fraktsedlarna, om det är express, scannar in allt... mycket pyssel med en fraktsedel ska ni tro.

Har varit här ganska exakt ett år nu och idag så fick jag tillsvidareanställning.. så jag känner mig väldigt nöjd och glad, framtiden är säkrad ett tag i alla fall.

Och jag älskar mitt jobb och ”mina” gummor och gubbar som kommer in och gör min dag värd att gå upp för… Vad hade vi gjort utan alla er chaffisar här i livet??? (som en klok man en gång frågade mig – sitt ner och kolla i hemmet! kan du hitta något som INTE blivit transporterad på en lastbil? jag funderade länge, och funderar fortfarande…och kan inte komma på något som inte åkt med en lastbil någon gång under sin transport hem till mig).

Ha det så gott därute och kör lugnt ni som kör, tänk på att det alltid finns någon som väntar på er där hemma, och vi andra gör det vi är bäst på..:)

Hälsningar från kontoret
Neta Rigby

Om artikeln

Publicerad: 2010-11-11 00:00
Kategori:
Taggar: