Hej på er tjejer

Den här krönikan blir startskottet på flera sätt. Till en början är det här den första krönikan på Queen of the Roads hemsida - premiär! Vi mjukstartar med att lära känna varandra lite bättre. Efterhand låter vi hemsidan att utformas utifrån vad ni som läsare/besökare bidrar med. Ni har alla möjligheter att få med er del, era åsikter och synpunkter. Det är för er vi gör det här!

Premiär – Jaha, då var man redaktör då! Med allt vad det innebär. Kul är det i alla fall. Jag är en person som inte vill stanna upp, utan gå vidare och lära mig nya saker. Och jag ska villigt erkänna att det här med hemsida på nätet är helt nytt för mig. Men med hjälp av kunniga och goa medarbetare blev det en riktigt fin och spännande början till en sida för oss tjejer som kör lastbil. Men den blir inte fullbordad utan er tjejer därute. Jag behöver era åsikter, frågor och bilder på er och era fordon.

Använda hemsidan

Ni kan gå in på FORUM och bolla era idéer med varandra. På GALLERI visas bilderna på er och era fordon som ni mailar till mig. Varje vecka mailar jag tillbaks till nån av er som skickat bilder och ber att få kontakt med dig för en liten intervju. Och kanske blir det då just du som blir Road Queen. SHOPEN kommer att fyllas på efter hand. Till en början förmedlas frågor till polisen via min mail. Och så KRÖNIKAN där jag kommer att ”spåna” fritt ur huvudet om allt mellan himmel och jord. Så nu sätter jag mig och väntar med spänning på era mail och bilder.

 

Kör lugnt /FlisMia

Om artikeln

Publicerad: 2008-10-20 00:00
Kategori:
Taggar: