För oss är det vardagsmat med amatörer på jobbet

Kära medlemmar och kollegor!Nu har julefriden så smått börjat lägga sig över slott och kojor. Jag hoppas att ni alla ska få en riktigt skön jul och att året som har gått har varit bra för er alla.

Här på Queen of the Road kan vi bara konstatera att medlemsantalet ökat för varje dag. Och det känns kul. År 2010 kommer att bli riktigt spännande och jag ser verkligen fram emot en fortsatt positiv utveckling.

På tal om utveckling

Vi är alla nybörjare och vi får nog erkänna att vi kanske inte insåg hur stort intresset från er tjejer skulle bli för den här ”klubben”. Det betyder att vi antagligen lär växa ur den här kostymen som sidan har idag inom en inte allt för fjärran framtid. Därför jobbas det just nu febrilt för att skapa en riktigt slagkraftig och funktionell sida som vi alla hoppas ska kunna vara till stor glädje och nytta för er i framtiden.

Gratis medlemskap

Att vara medlem kostar inget. Det vet ni ju redan. Därför vore det kul om ni spred ryktet om Queen of the Road till era tjejkompisar. Alltså till alla som kör lastbil, är egna åkare, utbildar sig till chaufför eller som kanske bara är allmänt intresserade av lastbilar.
Ju fler vi blir, ju roligare blir det.
Har ni tips på saker som vi ska ta upp till debatt via tidningen Proffs, tveka då inte att kontakta oss. Redaktionen når ni enklast på red@vagpress.se.

Visa vem du är!

Människor gillar att läsa om andra människor med samma intressen. Dra därför ditt strå till stacken genom att skicka in en bild till oss föreställande dig och din lastbil. Du får även skriva några rader om dig och din yrkeskarriär och/eller utbildning.
Känner du inte för att skriva så ringer vi gärna upp dig och gör en intervju.
Vem vet, du kanske även hamnar i Proffs?

Vi umgås med amatörer

Nu lutar vi oss tillbaka en aning. Men innan dess uppmanar jag er att ta det lugnt i trafiken. Tänk på att vi yrkesförare ofta får ”köra åt andra”. Bli inte irriterad över det. Se det som en yrkesstolthet. Det finns ingen annan yrkesgrupp som varje dag tvingas att umgås med så många amatörer på sin arbetsplats som just yrkesföraren.

En god (h)jul och ett riktigt gott nytt år!
Önskar
Tomtemor

 

Om artikeln

Publicerad: 2009-12-23 00:00
Kategori:
Taggar: