Ett halvår

När jag fick frågan om att ta över att driva Queen Of The Road slängde mig över den direkt. En sådan chans kommer bara en gång! Det är också så att när man känner att något är värt att satsa på är det bara att köra, eller?

Jag har kört på med den här chansen. Jag har jobbat med den här chansen. Det har blivit många timmar framför datorn på kvällarna och många timmar i telefon. Men inget kommer enkelt och ett resultat får man inte utan jobb. Man måste jobba och prestera för att få ett resultat och visst har det gett resultat! Vi har ett nätverk med för närvarande 390 tjejer! Vi har fått massa nya vänner och kontakter. Vår hemsida besöks av fler och fler som läser de reportage och krönikor vi skriver. Vårt nätverk börjar bli känt i branschen och fler bär vår logga. Hur roligt är inte det? Att möta någon som vet vad Queen Of The Road är och som läser vår sida gör det värt all tid.

Men det har inte varit någon rak väg direkt. Vi jobbar alla med annat och gör detta upptill våra jobb, vilket kräver att man tar tiden för detta av sin fritid. Man måste verkligen i slutänden tycka att det är värt den där lilla extra tiden man lägger ner. Tycker man inte det så blir arbetet lidande och det man levererar halvhjärtat. Men det har varit tungt ibland och så frustrerande att man inte riktigt vetat vad man ska ta sig till. Det har varit motgångar och allt har inte gått efter planen. Man när sedan något bra händer glömmer man det där jobbiga och ser det som en lärdom. Man måste göra misstag för att lära sig och misstag har jag gjort och jag kommer att göra. Fel beslut har tagits och kommer att tas. Det är bara så man hittar den rätta vägen. Jag har aldrig drivit ett projekt som detta så det är en utmaning men en rolig sådan.

Det stora eventet som ligger framför oss just nu är Trailer Trucking Festival på Mantorp den 26:e och 27:e augusti. Vi har där en monter att träffas i, prata med varandra och skapa kontakter med branschen. Det är ett event vi verkligen ser fram emot. Så många nya människor vi kommer att få träffa! Sedan att få bli en del i branschen som man blir på en sådan tillställning ska bli otroligt givande. Skapa kontakter med olika delar av transportbranschen ser jag som viktigt i ett projekt som detta. Naturligtvis måste jag ägna tid åt att putsa lastbilen med då jag även ställer ut den. Men att putsa har jag övat mycket på.

Det blir min tredje utställning med min lastbil och jag måste säga att det e riktigt kul. Fast det är ett stort jobb att tvätta och putsa rent ända in på ramen är det så värt det när man ser den stå där bland andra bilar och bara glänsa. Det blir mycket roligare att köra sen med på något sätt. Att veta att allt glänser när man rullar fram är en speciell känsla. Man vill liksom bara putsa och fixa varje dag.

Vi är under en spännande period i år med flera event framför oss. I vinter ska vi jobba på och nästa år blir stort med flera stora event och det kommer att bli det mest händelserika sedan Queen Of The Road startade. Jag hoppas att så många som möjligt hänger på och att vi alla tar vara på den här chansen att samla ihop oss.

Angela Soltun Larsson

Om artikeln

Publicerad: 2011-08-13 00:00
Kategori:
Taggar: