Hejsan tjejer!

Här får ni en liten presentation av mig som ny medlem i Queen Of The Roads Team. Mitt namn är Maria Beuthan och jag är 27 år. Jag föddes i Colombia och adopterades till Sverige när jag var 11 månader gammal.

När jag var 22 år tog jag mitt lastbilskörkort och fick nästan direkt jobb hos Emanuelssons Transport i Motala. Där är jag fortfarande kvar och har min ”egen” trailer och man hittar mig för det mesta på vägarna runt i Östergötland, Småland och Sörmland. Jag kör mest pallgods men det händer även att jag får lite specialtransport så som kristallkronor och flyttbryggor.

Mitt intresse för lastbilar har jag fått från min pappa som också kör och jag har så länge jag kan minnas varit med honom i lastbilen. Jag blev kallad ”matsäcken” som liten av pappas kollegor och min mamma eftersom jag följde med varje gång pappa gav sig ut på vägarna.

Men lastbilar är inte mitt enda intresse, jag är även gymnast. Mitt lag heter Motala/Wifolka GF och vi tävlar i det som kallas truppgymnastik. Så jag tillbringar minst 6,5 timme per vecka i gympahallen och jag är även ledare för barn och ungdomsgymnastik.

Det var lite kort om mig själv och jag ser fram emot mitt arbete med Queen Of The Road.

Maria Beuthan

Om artikeln

Publicerad: 2011-09-12 00:00
Kategori:
Taggar: