Ny teammedlem i Queen Of The Road

Tanken är att jag ska skriva en presentation om mig själv. Hur lätt är det? Tänk er själva när ni ska berätta om er själva, vad är det första som poppar upp i skallen? Jo, det negativa, för "Jante-lagen" har ett ganska hårt grepp om oss. Det är egentligen ganska korkat för vi vill ju att folk ska tycka om oss, merparten av oss vill det iallafall.

Naturligtvis har jag mina fel och brister såsom att jag är riktigt morgonsur, Gud nåde den som ens försöker att prata med mig innan jag har varit vaken i ca 30 min. Jag har svårt att ta kritik om jag inte bevisligen vet att vederbörande har rätt till 100 % och dessutom kan
jag vara ganska sarkastisk. Vidare så är jag ganska ful och grov i munnen, tänker mig inte alltid för när, var och hur.
Det finns, förhoppningsvis, saker som väger upp de brister jag har. Jag är ganska diplomatisk, vissa skulle nog tolka det som om att jag är konflikträdd, men det är jag absolut inte!
Tvärtom, jag gillar en vettig och relevant diskussion! Jag har dessutom ett rätt stort rättvisepatos och brinner för de som inte kan föra sin egen talan, speciellt barn med funktionshinder. Min yngste son är autistisk, så jag är van att ”slåss” för hans rättigheter.

Jag gillar att fota och scrappa (= göra album), det plockar fram min kreativa sida där jag får teckna och texta. Att resa är något jag gärna gör, i mån av tid och ekonomi. Favoriten är Thailand, mycket beroende på deras härliga klimat, underbart goda mat och de
vänliga människorna. Grekland är nummer 2 för deras natur och mat! Laga mat är något jag njuter av, men inte då ”vardagsmaten” såsom korv och makaroner, spagetti och köttfärssås etc, utan mer det här som utmanar mig till en helg eller en middagsbjudning.

Senaste nytt i mitt liv är Pole dance! Jag behövde något som en motpol till den mansdominerande lastbilsvärld jag lever i, vad passar då bättre än att ta det kvinnligaste (somliga skulle kanske kalla det för något annat mindre smickrande…) som dessutom visar att man har muskler på helt andra ställen än vad man trodde? Jag hoppas på att få återkomma i detta ämne.

Vad mer kan jag berätta? Jo, om personen Lotta kanske.

Är född och uppvuxen i Stockholm, där jag bl.a jobbat på några olika Systembolag, separerad, men inte skild, har fem fina söner i åldrarna 32, 30, 25, 20 och 13 och en lika fin dotter på
12 år. De två yngsta bor kvar hemma, övriga är utflugna. Två ljuvliga barnbarn på snart 5 och 1½ år (25-åringen är pappan).

I botten är jag damskräddare, men har även utbildat mig till redovisningsassistent.
För 13½ år sedan flyttade jag till Sundsvall och sa ”inte längre norrut än det här”. Efter 4 år flyttade jag till Timrå och sa ”inte längre norrut än det här” Men för 2 år sedan flyttade jag till Söråker, ligger precis mittemellan Sundsvall och Härnösand, och sa. inte ett skit, lika bra att jag är tyst.

Jag gillar verkligen tatueringar, har 10 stycken själv och fler lär det bli. Skor är en annan passion! Fullkomligt älskar skor, helst med riktigt höga klackar! En barnledig helg går jag gärna ut på krogen och festar loss eller umgås med vänner, där oftast god mat och alkohol ingår.

Det var väl en liten del om mig men jag har ju glömt orsaken till att jag finns på Queen of the road, ja, så kan det bli när jag hamnar på något sidospår.

Jag tog mitt CE-kort för ca.1½ månad sedan, så jag är en riktig rookie. Jag jobbar, än så länge, deltid på Norrlands Energi & Miljö åkeri AB. Började där dagen efter det att jag tog mitt kort.
Tänkte att jag lite längre fram skulle berätta lite om min väg fram till att jag verkligen tog mitt eget CE, men det får vänta lite.

Undrar ni någonting så är det bara att fråga, svarar gör jag efter bästa förmåga.

Lotta Lindström

Om artikeln

Publicerad: 2011-09-19 00:00
Kategori:
Taggar: