Resväska eller Trailer?

Med drygt en månad kvar till mitt första truckmeet så börja jag bli lite nervös, vad ska man med sig, vad behöver fixas på bilen och en massa andra tankar dyker upp lite då och då.

Ända sedan jag fick reda på att det skulle bli truckmeet för tjejer så har jag haft högt flygande planer och som tur är har chefen haft ungefär samma planer. Lampor till takspoliern, nytt gångbord, nya kaplsar, ny frontbåge och dessutom ska ju hytten vaxas och däcken målas.

Var även igång att köpa nya gardiner, motortäcke och överdrag till sängen och stolarna. Paniken började smyga sig på redan i början av januari, hur i hela fridens namn ska jag hinna allt detta till maj.
Men så fort snö smälte och solen tittade fram så fick jag fart. Började med att en noga tvätt och polering av fälgarna. Tyvärr så kom det ju mer snö och tråkigt väder så vaxningen av hytten fick vänta. Som tur var varade ju inte det allt för länge och när det än en gång blev bra väder så tänkte jag viga en helg åt att vaxa hytten och polera takbågen.

Men istället så fick jag ett överraskande samtal från min kära chef:

– Du får ställa ut den nya bilen som kommer i mitten av april istället.
Det kändes både kul och lite ledsamt. Självklart är det ju kul att få ställa ut den nya och fräscha bilen men ändå sorgligt att inte få ha min pärla.

Så med de flest tvätt och poleringsbekymren ur världen så kom jag att fundera på massa andra saker. Vad ska man ha med sig för kläder och skor? Jag går ju i träskor och arbetskläder eller festkläder och högklackat, så där dök det upp ett nytt bekymmer.

Sen ska man ju äta och dricka, hur mycket autosol, däckfärg och trasor kommer jag behöva?
Herregud, jag kommer antagligen vara den enda människan som kommer släpade på en stor resväska på hjul för att få mig alla skor och ombyten, en väska för mat och dryck och en väska för saker till bilen. Kanske borde ta med trailern i alla fall.

Trots alla mina små i-landsproblem ska det verkligen bli kul att få vara med om detta. Träffa alla man snackat med på facebook, se alla bilar och bara få njuta av en helg i trevligt sällskap med människor som delar samma intresse som jag.

Om artikeln

Publicerad: 2012-04-13 09:25
Kategori:
Taggar: