Sveriges största Lastbilsträff!

Målet att blir den största träff för chaufförer och deras fordon är nådd med 330 anmälda fordon till årets upplaga av Stockholm Truckmeet och Queen Of The Road Truckmeet. Det är en helt otrolig känsla så här nära inpå vårt event.

Vad som är riktigt kul är att av dessa 330 fordon är det 30 tjejer som ställer ut. Aldrig någonsin har det varit så många tjejer som velat visa upp sina bilar på ett Truckmeet. Jag hoppas vi skapar en trend och att fler tjejer i år tar sin lastbil och åker till de andra träffarna runt om.

Jag är även övertygad om att detta skapar värdefulla kontakter mellan Queen Of The Road och branschen. Att vi kan hitta olika samarbetspartners och arbeta med frågor som är viktiga för oss. Dessutom lyfta fram chaufförsyrket och visa vad vi kör och på så sätt locka fler tjejer att ta tunga kort.

En annan kul sak vi ska göra är att dela ut ett pris i Bästa Burnout för Epa & A-traktor. Man behöver inte ha en utställningstraktor för att vinna en buckla. Det kommer ca 10 traktorer och det är en bra start för att få en satsning på nästa generations chaufförer och vi tror att det åren framöver växer och lockar flera unga killar och tjejer att träffas på Stockholm Truckmeet.

Sedan är området stort så lite aktivitet för de minsta blir det i form av ett par karuseller. Det är Berglunds Tivoli som kommer dit med karuseller, hopptält och lotterier. Vi ska även ha en tipsbromenad för barnen med priser att vinna.

Min lastbil är lackerad av Terho Niskanen och han är en av Sveriges mest välkända motivlackerare. Han kommer att besöka oss båda dagarna och visa sina färdigheter samt göra porträtt så passa på att få ett porträtt av honom på plats.

Detta har varit och är fortfarande ett jätteprojekt som blev större än vi kunnat drömma om första året.

Men riktigt kul är att alla dessa chaufförer och framtida chaufförer vill komma till just oss och umgås. Mer info om eventet hittar du på www.sthlmtruckmeet.se

Målet är att alla ska åka därifrån nöjda med sin helg.

Om artikeln

Publicerad: 2012-05-12 12:00
Kategori:
Taggar: