Miniträff och Naturupplevelser

Lördagen den 1 december 2012 genomfördes den första av vinterns miniträffar. Vi var sex brudar som samlades vid Stigs Center och gick på Kinakrogen. Medverkande Queens den gången var Ninni, Olga-Maria, Susanne, Carina, Margareta och jag.

Många skratt blev den under de två timmar vi tillbringade tillsammans. Helt underbara idéer om tokroliga produkter till oss tjejer att ha i lastbilen kläcktes.
Vi pratade och berättade för varandra vad vi jobbar/sysslar med om dagarna och nya kontakter knöts.

Fler träffar kommer att planeras under vintern. Datum för dessa kommer att läggas upp i våra Facebookgrupper.
Kram på er alla goa tjejer och tack för alla skratt!

Förra veckan bjöd på en mängd upplevelser av det vackra och underhållande slaget.
Jag var både i vår huvudstad och i Värmland och lämnade gods till kunder.
Att köra på vinterväg är både spännande och nervpåfrestande. Nervpåfrestande för att jag aldrig vet när andra trafikanter tänker göra oväntade manövrar. Spännande för att jag ofta får ta del av ett djurliv som sällan syns så bra som på vintern.

En dag förra veckan på väg söderut genom Värmland. På en smal vägsträcka har jag en personbil framför mig som plötsligt bromsar in. Framför hans bil springer två rävar som tokiga fram och tillbaka över vägen, in och ut mellan räcket på sidan av vägen för att när jag passerar försvinna ut i skogen. Varför de gjorde detta är ett mysterium, kanske lekte de bara, kanske var de i parningstagen eller så var det slagsmål om en matbit. Oavsett så var det en härlig upplevelse att se dem så nära. Dom syntes väldigt väl mot den gnistrande snön i sin röda vackra färg.

Nästa nära-djur-upplevelse skedde när jag var på väg hem för att hålla helg. Med bara några hundra meters mellanrum passerar både en stor ståtlig älgtjur och tre stycken rådjur över vägen i mörkret. Spåren efter deras klövar syns tydligt på vägbanan. Det är verkligen trist att det inte går att utrusta vilda djur med reflexväst, för det hade minskat olyckorna som sker med våra vackra vilda djur.

För att hjälpa julstämningen lite på traven har jag passat på att pynta bilen lite med kulor i frontgardinen.

Kram alla underbara chaufförer som varje dag transporterar gods till och från våra fabriker, butiker och andra företag i landet som håller vårt land vid liv.

Om artikeln

Publicerad: 2012-12-20 15:39
Kategori:
Taggar: