Queen of the Road on tour Anderstorp

Denna gång gjorde Queen of the Road on tour ett stopp i Anderstorp. Först vill vi börja med att saga ett stort Grattis till tre härliga Queens, Marre Lindqvist 3:e, Maria Beutan 2:a och Sofia Andersson 1:a som vann Queen of the Road on tour Anderstorp. Det är ni verkligen värda!

Då vi anlände redan tidigt på fredagen för att förbereda inför lördagens Sweden Truck Meet fick vi efter att tältet var uppsatt och allt förberett chansen att se alla fantastiska bilar börja anlända. Redan vid lunchtid började utställare rulla in och det gick som en strid ström under hela kvällen då ca 270 bilar var anmälda att ställa ut. Vi passade på att gå runt och prata med nya och gamla Queens och vänner som kommit för att ställa ut och umgås med andra i samma bransch.

Det tog inte lång tid innan det började fylla på och det kändes i luften att nu är det på gång! Stämningen var på topp och alla var taggade inför lördagens utställning och tävling. Lördagen kom även den och när grindarna slogs upp strömmade det in folk. Trots ömsom regn och ömsom sol hade vi fullt upp i vårt tält och vi träffade fler härliga Queens och många glada kunder.

Givetvis samlades vi och tog det numer så traditionella gruppfotot. Den här gången tog vi gruppfotot framför Emma Claessons fina DAF.

Vid 17-tiden var det dags för prisutdelning och då som en skänk från V8:a-gudarna bröt solen igenom och helgen fick ett fantastiskt avslut. Då vi packat ihop allt och det var dags att dra hemåt kände vi oss alla otroligt nöjda med helgen.

Ett stort tack till Sweden Truck Meet i Anderstorp och till alla i Queen of the Road och alla andra som gjorde vår helg helt fantastisk. Queen of the Road on tour satsar för fullt på Gråbo Trophy och Lastbilsträffen i Ramsele, som ju båda går av stapeln samma helg 20-21 september, och hoppas att få träffa er där igen.

Om artikeln

Publicerad: 2013-07-01 10:26
Kategori:
Taggar: