TruckerMamman rullar vidare

Det finns bra saker, och sedan finns det de saker som vi aldrig kan göra nått åt, men en sak är säker och det är, att imorgon är en ny dag. Många med mig är både mamma och Queen som delar sin tid mellan hytt och hem. Dock är lastbilsyrket för mig ett kall i livet, och jag trivs otroligt bra med att skita ner mig och slita mig svettig varje dag. Skenbenen är mer blåa än bruna av "gåinipall" syndromet.

Tänkte dela med mig av en rolig händelse som inträffade häromdagen. Stod i godan ro och tankade på en bensinstation och runt hörnet på bilen kommer en man från ett annat land.

Han sökte min uppmärksamhet och jag, lite halvseg efter en ganska tuff och minst sagt varm dag, blev lite förvånad. Tänkte att jag stod i vägen, som ni säkert alla vet, att vara i vägen är ett vanligt fenomen som lastbilschaufför. Men nej då… han vinkade åt mig att komma runt hörnet, och där stod hela hans familj och såg både förvånade och fascinerade ut. Jag kände mig lite generad av denna uppmärksamhet då de påtalade att de tyckte det var så häftigt att en tjej körde lastbil, då det var mycket ovanligt där de kom i från.

Detta gav mig en tanke, tänk så lyckligt lottade vi kvinnor i branschen är, att vi får göra det vi vill. För mig är det en självklarhet att välja själv och att få göra det jag alltid har drömt om. Ibland tror jag att vi kanske tar saker och ting lite för givet. Att uppskatta det man har och ta vara på det.

Oj, va djupt det blev nu då! Ja men ni fattar vad jag menar. Ge dem ni älskar en extra kram och gör livet viktigt och lev. Ta hand om varandra i trafiken! Over and out…

Om artikeln

Publicerad: 2013-07-19 15:47
Kategori:
Taggar: