Gråbo Trophy 2013 kom med sol och publikrekord

Lördagen den 21 september så var det då äntligen dags för mig att åka till Gråbo Trophy för att vara med och jobba i Queen of the Roads monter.

Först skulle jag hitta dit, sedan när jag kom sa jag att jag skulle jobba för Queen of the Road och blev genast insläppt.
Därefter mötte jag Magdalena som visade mig var vi skulle vara. Det var full fart direkt med allt som skulle ställas iordning.
Jag skulle lära mig ta betalt med iPaden och det tog inte så lång tid innan jag stod och sålde med ett leende.
Äntligen fick jag nytta av alla åren bakom bussratten….Kunden har ju alltid rätt. Det märktes att jag var ny med att allt, men oj vad väl omhändertagen jag blev.
Detta fick mig verkligen att vilja åka med på flera turer.
Vi hade tur med vädret och som tur var så stod vi under tak och det underlättade allt när det började regna de få droppar som föll. Det var roligt också att Gråbo Trophy slog publikrekord med ca 3 500 besökare.
Vi hade nog den bästa platsen med grillen på några meters avstånd från oss och kaffet var vid bordet jämte oss och där såldes det godis, fika mm.
Många trevliga kunder som alla var på ett strålande humör och många fina lastbilar som vanligt, att få gå runt att titta på alla lastbilarna gjorde att jag bara log hela dagen…
Ok jag var mör i kroppen efter alla timmarna men det var det så värt.
Så många underbara goa skratt man fick under dagen.
Kan säga en sak, att QUEEN OF THE ROAD består av ett underbart gäng tjejer!

Om artikeln

Publicerad: 2013-09-24 18:45
Kategori:
Taggar: