Queen of the Road på Mantorp Park

Så var det dags igen för Queensen att göra entré bland the Big boys. Queen of the Road på Mantorp Park. Och tänk, vi hade fått monterplats mitt i stråket. Vår förhoppning var stor att så många som möjligt skulle hitta till oss.

Den här gången styrde vi mot Lastbil 2013 på Mantorp Park och V8 gudarna var med oss även denna gång och gav oss sol hela helgen. Fredagen som var rätt stilla, med inte så mycket besökare då det var arbetsdag för de flesta, ändå hoppades vi att detta var lugnet före stormen.

Lördagen kom och hela Mantorp fylldes av Queens and Kings. I tältet var det full rulle och vi fick minsann arbeta och vår iZettle likaså, så till den milda grad att vi nästan fick slut på batteriet.

Trots internetstrul en stund, och värme av sällan skådat slag, så var denna helg så lyckad att vid dagens slut så var våra kläder nästan sålda allihop.

Dock var det bästa av allt att vi fick träffa er alla underbara Queens, och ni var många.
Det är alltid lika underbart att få möta upp er alla, ansikte mot ansikte, och mycket goda skratt och kramar blev det.

Nu går vi mot höst, men ingen idé att deppa för detta då vi ses igen den 21 september i Ramsele och Gråbo Trophy. Ni kommer väl dit eller hur brudar, om inte annat så syns vi ute på vägarna.
Tänk på att vi lättare hittar varandra med vår snygga skylt i rutan

Vi i Teamet vill passa på att tacka er alla för en underbar sommar, med hopp om att vi även kan ses även när Truckmeetsen tar semester.
Håll utkik efter våra miniträffar lite här och var i landet.

Ta hand om varandra där ute!

Om artikeln

Publicerad: 2013-09-03 18:00
Kategori:
Taggar: