Ramsele 2013-09-20 – 2013-09-21

Lastbilsträffen i Ramsele gick av stapeln för femte året i rad och blev en succé som vanligt men i år var det något av ett rekord år för både besökare och utställare.

Så mycket folk och lastbilar har jag inte sett där tidigare. Jag anlände redan på torsdagskvällen och redan då var det mycket lastbilar på plats.

Vi riggade upp vår husvagn och gjorde oss hemmastadda sedan gick vi runt för att kolla läget. Feststämningen var redan på hög nivå. Vi hamnade på ett lastbilsflak där det fanns trubadur på plats, pratandes och dansandes med massor av trevligt folk. Fredag morgon var det dags att möta upp resten av Queen of the Road-teamet som var på plats för att bygga monter. Sagt och gjort men måste erkänna att det var motigt att gå upp denna morgon 🙂

Under fredagen regnade det en del och besökssiffrorna var inte på topp men det rörde sig ganska bra ändå.
Lastbilarna började ramla in från torsdag och dom sista kom på lördag morgon och att få dom på plats va inte det lättaste då det regnat väldigt mycket under torsdagsnatten och det var många lastbilar anmälda så vi skulle få plats med dom också.

Den lastbilen som kom längst bort ifrån kom ända från Schweiz, det tyckte jag var anmärkningsvärt och hedrande för anordnarna.
Finland ställde också upp med många fina ekipage såsom Ristimaa, Auvinen och P Björk med sina fina Scanior.
Malmbergs från Gotland var där med sina fina ekipage. Och även Tudde Gahnes Åkeri från Visby.

Ja man kan nämna många men då skulle jag få skriva hur mycket som helst men det jag vill ta upp är ju vilka som kom på prispallen i Queen of the road tour:
1:a Frida Lindberg Dala Frakt
2:a Emma Pettersson Antalis
3:a Emelie Rönnbäck Iljer Frakt
Grattis till er!!!

Lördag kväll bjöd på fest och underhållning av Fredrik Lundman i restaurangtältet. Det var mycket trevligt såklart.
Jag sammanfattar helgen som en väldigt rolig och trevlig tillställning och längtar redan till nästa år.

Om artikeln

Publicerad: 2013-09-30 18:10
Kategori:
Taggar: