Stockholm Truck Meet ”flyttar hem”

Stockholm Truck Meet hölls i år för första gången utanför Stockholmsområdet. Nästa års evenemang har tidigare aviserats att hållas i Kjula, strax utanför Eskilstuna, men arrangören väljer nu att istället ?flytta hem?.

– Namnet förpliktigar och vi har hela tiden strävat efter att flytta tillbaka till Stockholm. Glädjande nog, har vi med öppna armar blivit välkomnade av Stockholmsmässan att hålla till utomhus vid Stockholmsmässan i Älvsjö, vilket både vi och våra sponsorer är mycket glada för, säger Pekka Tikkanen, sponsoransvarig för Stockholm- och Queen of the Road Truck Meet.

Datumet för utställningen står däremot fast.
– Stockholm Truck Meet kommer att arrangeras den 10 – 11 maj 2013, då även Queen of the Road Truck Meet kommer att gå av stapeln, tillägger Tikkanen.

Årets utställning blev en riktig fest för alla lastbilsintresserade. Ett 30-tal branschutställare, och 267 utställda fordon välkomnade de cirka 3 400 besökarna. Och nästa arrangemang ska bli ännu vassare.
– Vi tar med oss erfarenheterna från i år, när vi nu planerar för ett ännu bättre event 2013.
– Att vi först gick ut med Kjula i vår marknadsföring, beror på att vi där blev erbjudna en ändamålsenlig och fin plats med väldigt bra infrastruktur. Och det är vi tacksamma för. Vi ville dessutom göra klart för alla intresserade att det blir en utställning även 2013, förklarar Pekka Tikkanen.

Huvudsponsorer för nästa års Stockholm Truck Meet och Queen of the Road Truck Meet är Preem, Viking Line och tidningen Proffs.

Om artikeln

Publicerad: 2012-10-15 13:04
Kategori:
Taggar: