Queen of the Road deltar i lastbilsdemonstrationen 1 december

Många av våra medlemmar märker högst påtagligt av vad som sker i branschen. Mängden gods blir mindre, men det är inte allt. Det pågår en förändring inom branschen som drabbar både åkare och chaufförer.

Queen of the Road kommer därför att finnas på plats vid Götaplatsen i Göteborg lördagen den 1 december för att visa att vi stödjer den demonstration och det syfte som den har för att få till en förändring i vår bransch.
En förändring som kan rädda vår sysselsättning.

Som kanske är bekant arrangerar Transportarbetareförbundet, Sveriges åkeriföretag och TIA en stor lastbilsdemonstration mot social dumping i Göteborg lördagen den 1 december 2012.

Queen of the Road kommer att gå med i demonstrationståget lördagen den 1 december och sedan närvara vid mötet på Götaplatsen.
Kortegen med lastbilar lämnar Stena Lines Danmnarksterminal kl 11.00. Vi gående behöver vara på plats vid Stora teatern (allmänt kallad Storan) kl 11.00. Vi tågar sedan efter kortegen upp till Götaplatsen där ett möte hålls som behandlar den minst sagt oroväckande situationen i branschen.

Efter mötet träffas de medlemmar i Queen of the Road som har möjlighet på Stigs Centers restaurang och äter tillsammans, umgås och lär känna nya ansikten. Maten står var och en själv för.

Att delta i demonstrationen kostar inte mer än tid och att ta sig till Stora teatern och därifrån. Om läget i branschen förvärras kommer det att kosta oss långt mycket mer än så. Det känns viktigt att vi är med och visar vårt stöd. Ju fler vi blir desto bättre!
Vi hoppas att många av våra läsare och medlemmar sluter upp för att visa omvärlden att vi bryr oss.

Om artikeln

Publicerad: 2012-11-22 18:21
Kategori:
Taggar: