Mari Berglund avsäger sig sina ansvarsområden

Mari Berglund har allt sedan Queen of the Road grundades, haft en drivande och högst aktiv roll i nätverket.Som många av er säkert känner till, har Mari på senare tid utbildat sig till transportledare. Och hon har dessutom tagit tyngre körkortsbehörigheter, i sin målsättning att förkovra sig inom åkerinäringen.

Som en följd av detta, brottas Mari med samma bekymmer som många av oss andra. Att få tiden att räcka till. Hon har därför valt att avsäga sig sina ansvarsområden i Queen of the Road. Däremot kommer hon fortsatt att vara medlem i nätverket och även bidra rent redaktionellt i mån av tid.

Mari Berglund kommer dessutom att aktivt arbeta med veteran- och kultbilsklasserna i kommande upplaga av Stockholm- och Queen of the Road Truck Meet.

Vi önskar Mari lycka till i framtiden och riktar ett varmt tack för allt hon har bidragit med fram till idag. Vi ser dessutom fram emot hennes fortsatta engagemang i Queen of the Road, om än i ett betydligt beskedligare tempo!

Om artikeln

Publicerad: 2012-12-06 16:58
Kategori:
Taggar: