Transportarbetareförbundet medverkar på Queen-träff i Jönköping

Lördagen den 2 mars är det återigen dags för medlemmarna i Queen of the Road att träffas. Den här gången träffas tjejerna i Jönköping.

Träffen kommer att inledas med information av Tommy Jonsson från Transportarbetareförbundets avdelning 20, Norra Småland. Tommy kommer att informera om Fackföreningens arbete och om vad vi som enskilda individer och grupp kan göra för att förbättra villkoren i branschen.

Enligt planerna kommer även SVT att finnas på plats. De vill höra hur kvinnorna uppfattar branschen. Är det svårt att få jobb? Upplevs motstånd mot tjejer i branschen? Har någon blivit utsatt för kränkningar? Saknas det verkligen så många chaufförer som det sägs?

Tjejerna kommer att träffas på Transportarbetareförbundets kontor i Jönköping lördagen den 2 mars kl 12.00. Efter information av Tommy Jonsson kommer träffen att fortsätta på A6-Center för fika och gemenskap.

Om artikeln

Publicerad: 2013-02-26 06:30
Kategori:
Taggar: