Queen of the Road on tour 2013

Queen of the Road on tour är lastbilsträffen inuti lastbilsträffen. I skrivande stund står det klart att Queen of the Road on tour i år kommer att finnas på Sweden truck meet på Anderstorp lördagen den 29 juni, Lasbilsträffen i Ramsele den 20-21 september och på Gråbo Trophy lördagen den 21 september.

Queen of the Road on tour är en fantastisk möjlighet att sprida budskapet om styrkan inom Queen of the Road, ge tjejer som vi ännu är okända för en chans att ansluta och känna sig sedda och trygga, informera om vikten att vara med i vårt gäng då det ger oss kvinnor ett bollplank och ett ställe där alla frågor är viktiga och ingen behöver känna sig utanför.

Queen of the Road on tour är också en fantastisk träffpunkt för tjejer inom lastbilsbranschen. Tjejer får synas, mötas, prata och skapa nya eller nygamla kontakter på en arena där ingen eller alla egentligen är hemma.

Queen of the Road kommer naturligtvis att finnas representerade vid alla dessa träffar. I sedvanlig ordning vill vi också ta gruppfoto, en mycket trevlig tradition vi gärna vill behålla. Gruppfotot kommer helt naturligt att tas vid någon av Queen-medlemmarnas bil på Sweden truck meet, Lastbilsträffen i Ramsele och Gråbo Trophy.

Queen of the Road kommer också i vanlig ordning att ta med delar av vår onlineshop och precis som vanligt är det mässpriser som gäller. Visste du att det betalsystem vi använder, iZettle, är en EMV-terminal, det vi brukar kalla chip och pin? iZettle är en applikation till mobila enheter och finns till både android och iPhone/iPad. Till vår mobila enhet har vi en liten kortläsare där kunden sätter i sitt kort efter att vi har knappat in varorna i appen. Många av våra förstagångskunder blir något förvånade när vi ber dem signera på skärmen, utan penna och genom att använda sitt finger. Det finns också möjlighet i appen att skicka kvitto på betalning till kundens mail. Det är ett mycket smidigt betalsätt och fungerar alldeles utmärkt så länge det finns 3G-uppkoppling.

Kuriosa – Queen of the Road on tour smygstartade egentligen i och med Gråbo Trophy 2012. Dockan Winberg vann då första pris i Queen of the Road-klassen med sin Dragbil, en Scania R580 från 2006.

Som avslut vill vi önska er alla en underbar sommar och ta vara på er ute i trafiken.

Om artikeln

Publicerad: 2013-06-23 20:51
Kategori:
Taggar: