SuperQueen ska koras

2013 års Queen of the Road Truck Meet on Tour inleddes med Stockholm Truck Meet & Queen of the Road Truck Meet 2013 på Stockholmsmässan I Älvsjö 10-11 maj 2013.

Dagarna på Älvsjömässan bjöd på vackert väder och en otroligt trivsam stämning, både bland utställande chaufförer och företag. Vi som arbetade på Truck Meetet kände att alla trivdes och hade det underbart. I Queen of the Roads egen klass vann Sofie Andersson från DMS Entreprenad AB med sin Scania R 620 följd av Nette Schölin på Forsbacka Transport med sin Volvo FH 460. På tredje plats kom Lotta Löfwenius på KP Skyltfabrik AB med sin VW Amarok.

Exempel på andra Queens som ställde ut sina fina bilar på Stockholm Truck Meet & Queen of the Road Truck Meet var Michelle Williamsson, Dockan Winberg, Johanna Börjesson och Caroline Nordengrip.

Nästa Truck Meet vi hade egen bedömningsklass på var på Anderstorp och Sweden Truck Meet. Stämningen var på topp och alla var taggade inför lördagens utställning och tävling. Lördagen kom även den och när grindarna slogs upp strömmade det in folk. Trots ömsom regn och ömsom sol hade vi fullt upp i vårt tält och vi träffade fler härliga Queens och många glada kunder. I vår egen klass hamnade Marre Lindqvist 3:e, Maria Beutan 2:a och Sofie Andersson 1:a som vann Queen of the Road on Tour Anderstorp.

Exempel på andra Queens som ställde ut sina fina bilar på Sweden Truck Meet var Emma Claesson och Dockan Winberg.

Sist ut på 2013 års Queen of the Road on Tour var Gråbo Trophy och Lastbilsträffen I Ramsele.

Lastbilsträffen i Ramsele gick av stapeln för femte året i rad och blev en succé som vanligt men i år var det något av ett rekord år för både besökare och utställare. Queen of the Roads monter var välbesökt.
Prispallen i Queen of the road on Tour i Ramsele:
1:a Frida Lindberg Dala Frakt
2:a Emma Pettersson Antalis
3:a Emelie Rönnbäck Iljer Frakt

Gråbo Trophy bjöd på sol, vackert väder och samma varma stämning som det brukar göra. Queen of the Roads tält var välbesökt. De utställande lastbilarna glänste ikapp på utställningsområdet.
I Queen of the Road on Tour såg prispallen ut som följer. 1:a plats Madde Karlsson med sin Scania R560, 2:a plats Hanna-Sophie med sin Scania R 560 och 3:e plats Emma Johansson Scania R500.

På Stockholm Truck Meet & Queen of the Road Truck Meet 2014 på Stockholmsmässan I Älvsjö 16-17 maj 2014 ska drottningarnas drottning 2013 koras, en slags SuperQueen. Hur vi har resonerat kring det priset och vem som får det håller vi för oss själva tills det är dags att dela ut priset.

Vi ses bland lastbilarna på Stockholm Truck Meet våren 2014.

Om artikeln

Publicerad: 2014-02-04 17:57
Kategori:
Taggar: