Elmia öppnar portarna till årets ”lastbilsfest”

Under onsdagen öppnas portarna till Lastbil 2014 på Elmia i Jönköping. Queen of the Road är så klart på plats ? i sällskap av tidningen Proffs. Du hittar oss i monter D01:28!

Med över 400 utställande företag på plats erbjuder mässan besökarna ett unikt tillfälle att skapa sig en bild över vad den samlade branschen har att erbjuda när det gäller alltifrån chassier, påbyggnationer, tillbehör, utrustning, tjänster med mera.

Här avgörs även Nordic Trophy, här diskuteras branschens förutsättningar, hit kommer framtiden i form av gymnasieungdomar som gör upp i tävlingen Sveriges bästa skola, här finns det möjlighet att minnas gårdagen i veteranlastbilshallen och här avgörs SM i manöver- och krankörning.

En fullmatad ”lastbilsupplevelse”, med andra ord!

Om artikeln

Publicerad: 2014-08-19 18:16
Kategori:
Taggar: