Malin öppnar ”rosa” vägkrog utanför Sundsvall

I Myre, två mil söder om Sundsvall, öppnar i början av maj en ny vägkrog. I nyrenoverade lokaler slår Pink Ladies upp portarna ? en vägkrog som är allt annat än traditionell och som vill sätta åkarna i fokus med bra mat, duschar och bra parkeringsytor.

I efterdyningarna av den nya dragningen av E4:an uppstod nya möjligheter i lilla Myre ett par mil söder om Sundsvall. Det tyckte i alla fall krögaren Malin Överby och såg lastbilsförarens självklara rastplats framför sig.
– Vi vill bli det självklara valet för alla truckers att stanna vid. Min vision är att de ska längta till att få stanna hos oss: duscha, äta, slappa, sen gå ut i bilen och sova ett par timmar innan det är dags att äta ägg och bacon, kalkonomelett eller våra amerikan¬ska pannkakor till frukost, säger Malin Överby.

Pink Ladies har en planlösning där både bar, matsal och sporthörna ryms. Dessutom finns ett finns ett konferensrum och en 70 platser stora uteserveringen tillsammans med fem toaletter och två duschar. Allt som allt cirka 300 sittplatser som ska erbjuda något för alla.

Malin kommer från en tradition att driva sommarkrogar, en miljö där man välkomnar alla precis som de är och det är just bredden av utbudet som ska locka.
– Vi vill locka alla, och då menar jag alla. Resande, truckers, företag, fester, kyrkan som ligger ett stenkast bort, företagsföreningar, alla typer av motorklubbar samtidigt som det också ska bli lokalbefolkningens nya självklara val.

Trots Pink Ladies bredd är det bland åkarna och de långresande man vill spetsa sig.
– Grejen med duscharna är att vi vill kunna erbjuda full service till våra gäster. Tänk dig själv att ha åkt långt, få komma in, ta en dusch, god mat, kanske en öl och slappa framför en match eller något annat på tv. Det enda vi saknar är rum att hyra ut, men det kommer, säger Malin kryptiskt.

Om artikeln

Publicerad: 2015-04-21 09:09
Kategori:
Taggar: