Barbro ”Babs” Markström är död

Med stor sorg i hjärtat tvingas vi idag meddela att Barbro ?Babs? Markström är död.  Ett gott hjärta har slutat att slå och saknaden är total.

Babs arbetade som chaufför på Erikssons Åkeri i Alingsås och hon var dessutom en av frontfigurerna i det kvinnliga chaufförsnätverket Queen of the Road. Hon avled hastigt under torsdagskvällen.
– Hon var snällheten själv. Det känns så oerhört tungt och jag kan inte förstå det som har hänt, säger Maria Christiansson, som under många år har arbetat nära Babs i Queen of the Road.

Att Babs var en omtyckt människa bekräftas bland annat av de hundratals kommentarer som hittills publicerats på Facebook.
– En mer kärleksfull och omtänksam människa får man leta länge efter. Hon satte alltid alla andra före sig själv. Oavsett hur obekvämt jobbet för oss i Queen-gänget kunde bli så var det alltid medlemmen som skulle sättas främst, alltid, tillägger Maria Christiansson med eftertryck.

– Babs var oerhört engagerad i allt hon tog sig för. Hon hade en förmåga att hålla samman teamet i Queen of the Road, en oerhört viktig funktion i ett nätverk, och som jag spontant ser som en av hennes främsta egenskaper, säger Göran Rosengren, chefredaktör på tidningen Proffs.

– Hon hade en förmåga att alltid utstråla positivitet. Det finns så mycket gott att säga om henne, men samtidigt finner jag inga ord.
– Vi har förlorat en riktigt fin vän och kollega och tankarna går främst till hennes familj.

Barbro ”Babs” Markström blev 50 år och lämnar efter sig tre barn samt maken Anders. 

Om artikeln

Publicerad: 2015-10-09 11:33
Kategori:
Taggar: