Vilken succé när Queen of the Road lade Elmia för sina fötter

Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia större än någonsin och på plats fanns givetvis Queen of the Road som fortsätter fira 10-årsjubileum med att sprida kunskap om såväl branschen som nätverket. Succén för såväl Queen of the Road som arrangören, blev ett faktum.

Statistiken visar att 88 792 personer valde att fira påsk på Elmia, vilket var en ökning med 12 482 personer jämfört med förra året, läs mer på http://www.custommotorshow.se. En stor publik för Queen of the Road.
– Vi fick ett otroligt gensvar, säger en mycket glad Maria Christiansson som berättar att många frågade om nätverket och vilka andra platser man ska närvara på i sommar.
I samband med tioårsjubiléet, lanserades även en rad nya produkter med jubileumsloggan på.
– Det nya produkterna bestod av ”Riktiga kvinnor luktar diesel”, jubileums-softshell och jubileums-munkjackor, berättar Bibbi Steinert som också stod i montern. Härligt att se hur populära de är och vissa storlekar sålde vi slut på.
Försäljningen av produkterna gick således över förväntan i den blandade publiken.

Redan på torsdagen var Bibbi Steinert och hennes make Dan på plats för att bygga montern. Det behövdes en hel släpkärra för allt som skulle dit. Bibbi var den som denna gång hade det övergripande ansvaret. Hårt arbete lönade sig och snart fylldes montern av intresserade besökare. Hårt arbete är det även att packa ihop en monter, men Bibbi och Dan fick förstärkning av dottern Åse samt Maria och hennes man Jerry Christiansson.

Förutom de mest vanliga frågorna kring nätverket och var mer de ska vara under säsongen, frågade många om de skulle återkomma nästa år.
– Det är inte alls uteslutet, säger Maria och Bibbi i kör.
Att alla inblandade är upprymda och minst sagt nöjda med hur allt avlöpte, går inte att ta miste på. Att få uppleva sådana positiva framgångar, får lågan att flamma rejält inför nästa event.

Var nästa event och andra sådana under säsongen kommer att äga rum för Queen of the Road, kan ni läsa i programmet nedan. Vi ses!

Kristianstad Truck Meet 29-30 april
Stockholm Truck Meet 6-7:e maj
Östfold truckers träff 28 maj Råde idrottsplats (Norge)
Gällivare Truck Meet 18 juni
Tånga Trophy 18 juni
Elmia 24-27 augusti
Skåne Truckshow 9-10 september 
Lastbilsträffen i Ramsele 16-18 september


 

 

Om artikeln

Publicerad: 2016-03-30 19:29
Kategori:
Taggar: