Queen of the Road i Norge

Queen of the Road inbjudna till lastbilsträff i Norge med siktet inställt på att samla in pengar till ett välgörande ändamål. Överlämnandet skedde med mäktig lastbilskonvoj.

Det var Östfolds Truckers Treff som bjudit in den 27-29 maj. På plats för Queen of the Road var Maria Christiansson och Bibbi Steinert som hade tagit sig dit med husvagn.
– Att få delta på denna träff var en upplevelse vi aldrig varit med om förut, säger Maria och Bibbi som tyckte allt hade fungerat perfekt under vistelsen.
Cirka 108 bilar hade anmält sig om betalat 200 norska kronor i anmälningsavgift som gick till insamlingen för barnavdelningen på Kalnes, Östfolds sjukhus. Det fanns även en anonym sponsor.

På lördagsförmiddagen gick en lastbilskonvoj med 35 bilar från Råde Idrottsplats till barnavdelningen på Kalnes. Bibbi hade sådan tur att hon fick åka med första bilen i konvojen och det tyckte hon var både en ära och oerhört roligt.
– Vi möttes av små bilar som varit uppe på avdelningen först och till två sjuksköterskor och flera barn från avdelningen, överlämnades en check på 10 000 norska kronor, berättar de.
Pengarna ska användas till leksaker och spel samt besök av exempelvis clowner och annan underhållning. Det var tredje året insamlingen gjordes.
– En sammanfattning av träffen är att den var en fin upplevelse med mottot att träffas, ha det bra och givetvis var höjdpunkten överlämnandet av pengarna, avslutar Bibbi och Maria.

Ni som vill se hur Östfold Truck Meet tedde sig, kan gå in på denna länk:
http://www.moss-avis.no/bildegallerier/sykehuset-ostfold/rade/ostfold-truckers-treff/g/5-67-267355

Om artikeln

Publicerad: 2016-05-31 17:27
Kategori:
Taggar: