Queen of the Road på Tånga Trophy

Queen of the Road var inte bara i Gällivare utan även på Tånga Trophy i Vårgårda under den gångna helgen. Det var en del regn, men också mycket solsken som inte bara kom från himlen.

Vi talar med drottningarna på plats i montern tillsammans, Pysen, Lena, Monica och Maria.

Queen of the Road har vuxit sig större och det blir gärna ”tryck” i montern och då är det viktigt att vi är flera, verkligt engagerade, som hjälps åt att serva kunderna, säger Maria som tillägger att varorna bli allt mer populära.

Det märktes på alla som besökte träffen, att det fanns en glädje över att få delta i det historiska ögonblicket av att åter vara tillbaka på det anrika Tånga Hed och dessutom delta i att hedra minnet av den numera bortgångne lastbilsprofilen ”Vårgårda-Kenta” Kent Johansson som en gång varit med och startat Vårgårda Trophy, som det hette då.

Precis som utlovat, bjöds det inte bara på lastbilsutställning, utan det fanns något för alla åldrar och intressen. Bad, äventyrsgolf, bowling och för barn under 15 år, bjöds på gratis minigolf. Många barn besökte även 4H-gården som fanns på plats.

Kvällens fest för utställarna blev en verklig hit, säger Pysen. Garagebandet som spelade i gamla matsalen bjöd på en massa pärlor och det dansades glatt till allt.

Fest och glädje, men även tävling och Queen of the Road har sin egen klass för kvinnliga utställare. Vi säger grattis till de tre som fick pris i Queen of the Road Truck Meet on Tour där förstaplatsen intogs av Angela Soltun Larsson med ekipaget som hon kör för Berthons Transport och Emballage med, andra plats av Emma Johansson med sin fina tungbärgare och tredjeplatsen gick till Madde Karlsson med sin rosa och vita dragbil.

Hur vill ni sammanfatta debuten av Tånga Trophy?
– Helt underbart och väldigt roligt att vara tillbaka här med så många glada människor överallt. Och det var bra arrangerat, avslutar fya nöjda representanter för Queen of the Road på Tånga Hed.

Om artikeln

Publicerad: 2016-06-21 13:52
Kategori:
Taggar: