Skaraborg Truckshow 2016

Ta en nerlagd flygplats någonstans mitt ute i ingenstans utanför Mariestad, lägg till cirkaa 140 blanka lastbilar och nästan 1 800 besökare och vackert väder så har du Skaraborg Truckshow 2016.

Sista helgen i juli gick, Skaraborg Truckshow av stapeln. Det var en av de mest välsmorda utställningarna vi varit på. För ett inträde på endast 50 kronor, fick besökarna verkligen valuta för pengarna. Maten var god liksom kaffet och vädret visade sig från sin bästa sida vilket gjorde detta till en mycket trevlig tillställning.

Möjligen kan utställarna ha upplevt att det var långt till duscharna, men det hade arrangörerna, efter bästa förmåga, försökt kompensera genom att skjutsa fram och tillbaka mellan dusch och utställningsplats. Det kallas service och kan läggas till på pluskontot.

Nu ser vi förhoppningsfullt fram emot en monter på Skaraborg Truckshow 2017.

Om artikeln

Publicerad: 2016-08-02 14:02
Kategori:
Taggar: