Truck Meet on Tour – Nu ändrar vi allt

Queen of the Road har i år firat tioårsjubileum med den äran. Det ständigt expanderande kvinnliga nätverket växer sig allt större och har nått utanför Sveriges gränser.

Jubileumsåret 2016 är snart till ända och det har varit det mest fantastiska året hittills, konstaterar medlemmarna i Queen of the Road. När idén om ett nätverk för kvinnliga yrkesförare kom på tal, möttes det på flera håll av viss skepsis. Behövdes verkligen ett sådant nätverk?

I dag vet vi att det behövdes och inte bara i Sverige, säger Maria Christiansson till tidningen Proffs. Tänk att vårt fantastiska nätverk har funnits i tio år nu.

Under dessa tio år, har man skapat sig en plattform, inte minst på Truck Meets där man i dag har en egen klass med eget pris för kvinnorna och man finns också på plats på en mängd olika event och mässor. Dessa aktiviteter ska givetvis fortsätta, men man ser också fram emot nya idéer.

Något som varit glädjande är hur populära våra produkter har blivit och att intresset för såväl dem som nätverket nu även är internationellt, säger Maria.

Queen of the Road har ett brett utbud av varor från det lilla som en keps till härliga skinnjackor och allt däremellan. Det finns något för alla plånböcker. Vad leder den ökande försäljningen till?

Att vi kan vara på plats på ännu fler ställen nästa år, säger Maria. Vi upplever att det finns ett behov för oss kvinnor att kunna ställa frågor och prata om saker på våra villkor.

Det finns också branschrelaterade, typiskt kvinnliga, ämnen som helt enkelt inte alls går att diskutera öppet bland manliga kollegor.

I kärnan av Queen of the Road, finns ett drivande gäng oerhört strävsamma och engagerade drottningar, men utan medlemmarna vore nätverket ingenting.

– Vi har fått så otroligt mycket input av medlemmarna i många olika frågor och det gör att nätverket hela tiden kan utvecklas, säger Maria. Engagemanget har varit härligt.

Nu ser man fram emot ett minst lika spännande 2017 och efterhand kommer man att presentera vilka plaster man kommer att besöka, var Queen of the Road Tour-klasser kommer att finnas och vad priserna kommer att heta.

On Tour-klassen kommer att ändras helt och hållet, säger Maria. I fortsättningen kommer vi att ha två priser, ett Queen of the Road Costum-pris och ett Queen of the Road on Tour-pris.

Queen of the Road tackar alla för det gångna året och önskar God Jul, Gott Nytt År och en spännande fortsättning på det nya året.

Om artikeln

Publicerad: 2016-12-29 18:00
Kategori:
Taggar: