Swedol öppnar i Örnsköldsvik tillsammans med TOOLS

I början av 2022 öppnar Swedol och Tools dörrarna till en ny, gemensam butik på Skortsedvägen i Örnsköldsvik.

Öppningen innebär att Swedol för första gången etablerar sig i Örnsköldsvik och att Tools, som länge bedrivit verksamhet i Örnsköldsvik, förstärker sitt totala sortiment och erbjudande till Öviksborna, säger Torbjörn Eriksson, Landschef försäljning Sverige.

Att Swedol och Tools flyttar ihop är ingen slump. Den 1 april 2020 blev Tools och Swedol i Sverige, Norge och Finland genom uppköp del av ett och samma affärsområde, nämligen Alligo inom Momentum Group. Sedan dess har ett febrilt arbete pågått för att bygga en ny gemensam organisation och därigenom skapa förutsättningarna för ett bättre och bredare erbjudan till kunden.

Den nya lokalen hyrs av Nordek Fastighetsbolag i Örnsköldsvik. Butik inklusive lager och gemensamhetsutrymmen blir på drygt 1 500 kvadratmeter. Förutom stora delar av koncernens sortiment på kläder, skydd, verktyg och förnödenheter kommer butiken att erbjuda tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Planering av lokalen har påbörjats och den kommer stå klar i början av 2022.

Om artikeln

Publicerad: 2021-05-21 10:16
Kategori: Nyheter
Taggar: