Har du frågor till Danielsson och Lundgren?

Inom kort sätter vi oss ner med EU-parlamentarikerna Johan Danielsson (S) och Peter Lundgren (SD) för att spela in nästa avsnitt av ”En Riktig Chaufförspodd”. Nu har du chansen att få svar på dina frågor!

Johan Danielsson och Peter Lundgren är båda parlamentariker i EU, med stort intresse och engagemang i vägtransportfrågor. Proffs har bjudit in dem till ”En Riktig Chaufförspodd”.

Under samtalet kommer vi självklart att ta upp frågor som handlar om vägtransporter i Sverige, konkurrenssituationen och hur Johan och Peter ser på framtiden – hur svensk åkerinäring ska kunna hävda sig i framtiden.

Vad krävs för att svensk transportnäring ska kunna överleva? Ser Johan och Peter några påtagliga hot mot näringen och har Sverige några fördelar gentemot aktörer från andra medlemsstater och från tredje land?

Även om redaktionen har många frågor så vill vi veta vilka specifika frågor du har. Mejla dem till oss på adressen podd@vagpress.se”!

Senast den 17 september vill vi ha ditt inlägg i debatten. Avsnittet är planerat att publiceras under vecka 39.

Här kan du lyssna på tidigare avsnitt i ”En Riktig Chaufförspodd”.

Om artikeln

Publicerad: 2021-09-09 10:11
Kategori: Nyheter
Taggar: