SC Styling springer för Ung Cancer

”Fuck Cancer”-loppet är ett initiativ av Ung Cancer där syftet är att få personer runt om i landet att röra på sig samt att stödja yngre vuxna och närståendes kamp mot cancer. SC Styling deltog i år med majoriteten av alla anställda.

Högsäsongen och sommaren har nått sitt slut. Sedan i mars detta år har SC Styling befunnit sig i en högintensiv period som betyder en hög orderingång och kräver ett hårt jobb från Team SC. Under höstsäsongen flyttas många av resurserna om från orderhantering till utvecklingsarbete. Detta ger företaget en ypperlig möjlighet att fokusera på hållbarhet, välgörenhet och en bättre framtid.

Daniel Björck är marknadsansvarig på SC Styling.
– Vi har haft ett bra samarbete med Ung Cancer som hjälper oss fullt ut och kommer med idéer angående vad vi kan göra för att öka medvetenheten om Ung Cancer och dessutom vägleder de oss när vi håller kampanjer vars syfte är att samla in pengar till organisationen”, säger han.

SC Styling var tidiga med att engagera sig i kampen mot cancer och har arbetat med flera organisationer för att öka kännedom och stödja ideella organisationer ekonomiskt. Senaste samarbetspartnern är Ung Cancer. En ideell organisation som finns där för unga vuxna med cancer eller som har någon närstående som drabbats av sjukdomen.

Karl Östlund är vd på SC Styling och säger att de alltid försöker göra så mycket de kan för att hjälpa Ung Cancer och stödja deras verksamhet.
– Vi tror på det de gör. I tillägg så har vi även deras ”FUCK CANCER”-armband upplagda i webb-shopen där all vinst oavkortat går till Ung Cancer. Bara i år har vi sålt över 500 armband, säger hsn.

SC Styling-laget slutförde utmaningen och loppet den 10 september på fredag eftermiddag. Efter fem sprungna, joggade och gångna kilometer var alla inblandade nöjda med sin insats.

Nu blickar SC Styling framåt och fortsätter att stödja Ung Cancer med armbandsförsäljningen som ni hittar på hemsidan.

Om artikeln

Publicerad: 2021-09-13 10:03
Kategori: Nyheter
Taggar: