Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics, Ntex. Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics, Ntex.

NTEX tredubblar lagerkapaciteten

Ntex tredubblar sin lagerkapacitet under 2023 och kapaciteten ökar från 18 000 pallplatser till 54 000 pallplatser bara i Sverige. ”Vi är glada att kunna utöka vår kapacitet för att stödja våra kunders behov”, säger Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics på Ntex.

Med nyligen öppnade anläggningar i Helsingborg och öppningen av ett nytt lager i Göteborg i september, expanderar Ntex sin lagerkapacitet under 2023 och tredubblar sin nuvarande kapacitet från 18 000 pallplatser till 54 000 pallplatser bara i Sverige.

Utöver detta hanterar Ntex lageranläggningar på 33 000 pallplatser i Vestby, Norge, 16 000 kvadratmeter lagringsutrymme i Bristol och Immingham i Storbritannien och 5 000 kvadratmeter i Lille, Frankrike.

Ntex lagerverksamhet erbjuder standardgränssnitt till de flesta ERP-system och erbjuder ett utbud av logistiktjänster, inklusive varumottagning, lagring/produktion, orderplockning och packning, leverans, order- och transportadministration och WH-administration.

Om artikeln

Publicerad: 2023-05-11 10:53
Kategori: Nyheter
Taggar: Godstransport Lager Logistik Ntex speditör Vägtransport