Erika Jonsson - Queen of the Highway. Erika Jonsson - Queen of the Highway.

Erika Jonsson släpper singeln Queen of the Highway

Erika Jonsson släpper ny musik och hyllar sina kvinnliga lastbilskollegor världen över med singeln ”Queen of the Highway”. Med över 25 miljoner streams på Spotify tar Erika över countryscenen i Skandinavien. Med sitt jobb som lastbilschaufför är det verkligen på riktigt och Erika vill på det här sättet lyfta de kvinnliga lastbilschaufförerna runtom i världen.

Den nya låten och videon är ett samarbete med kvinnliga lastbilschaufförer. De kommer också att vara en del av videon som ni kan se från och med i dag, samtidigt som den engelska versionen av låten släpps på samtliga musikplattformar. Några av ”truckdrive” tjejerna som medverkar i videon är välkända som TV-karaktärer medan andra syns på sociala medier och några bloggar om sitt arbete.

Erika ser fram emot sommaren då hon byter ut förarhytten mot scenen och en längre turné väntar i Skandinavien.

Här kan du se videon.

Om artikeln

Publicerad: 2023-06-02 08:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Countrymusik Erika Jonsson Kvinnliga Lastbilschaufförer Musik Queen of the Highway Trucker Ladies