Foto: Bevola Foto: Bevola

Bevola outsourcar för att bli starkare

För att stärka sin position som en ledande aktör inom påbyggnadsutrustning i Norden har Bevola valt att outsourca delar av sin egen produktion i Ringsted, Danmark.

Att man väljer att göra så är ett resultat av en alltmer konkurrensutsatt marknad där Bevola vill anpassa sig för att möta den utvecklingen.

Genom samarbete med olika tillverkningsföretag i Norden och Europa kommer Bevola att optimera sina egna produkter genom att dra nytta av moderna, effektiva högteknologiska maskiner och samarbetspartners med omfattande erfarenhet och kunskap.

Strategin kommer enligt Bevola att möjliggöra att företaget kan leverera kostnadseffektiva och innovativa produkter av hög kvalitet till sina kunder, både standardlösningar och skräddarsydda lösningar, enligt kundernas önskemål.

”Genom strategiska val, marknadsanpassning och fokus på kvalitet, innovation, produktsortiment, kundservice och branschkunskap kommer Bevola fortsätta att sträva efter att vara den föredragna leverantören för sina kunder”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Om artikeln

Publicerad: 2023-07-04 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Bevola Företagsnyheter