Samat International investerar i toppmoderna DAF-dragbilar. Foto: Nordic Truckcenter. Samat International investerar i toppmoderna DAF-dragbilar. Foto: Nordic Truckcenter.

DAF levererar toppmoderna fordon till Samat

DAF meddelar att de tillsammans med Nordic Truckcenter, deras generalagent för Norden, att Samat International AB har beslutat att investera i 10 DAF XG480 4x2-lastbilar

Det stormade rejält under en tid när Samat etablerade sig i Sverige – du kan läsa mer om det här, men nu har lugnet lagt sig och Samat investerar i nya fordon.

Valet av DAF som leverantör för Samat International AB grundar sig på flera faktorer inklusive den senaste tekniken och den bränslesnåla motorn. DAF-lastbilarna är också extrautrustade för att ge hög komfort i hytten för Samat Internationals chaufförer.

För att uppfylla Samats specifika önskemål och behov kommer Nordic Truckcenters samarbetspartner, STS Trailerservice i Helsingborg, att ansvara för att anpassa och utrusta lastbilarna.

Investeringen i DAF-lastbilarna markerar ett viktigt steg mot att minska miljöpåverkan och främja hållbara transportlösningar samtidigt som förarens komfort och välbefinnande prioriteras, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Om artikeln

Publicerad: 2023-07-13 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Oljetransporter Samat Samat International STS Trailer Service