Laddguldet 2023 – Våga vara vinnare!

Elektrifieringen av transportsektorn är en avgörande komponent för att minska Sveriges utsläpp och klara klimatmålen. Men takten behöver öka och inte minst laddinfrastrukturen byggas ut. 2030-sekretariatet öppnar nu nomineringen tikll Laddguldet för sjunde året i rad. Priset går till den kommun och den fastighetsägare som med ett helhetsgrepp och på ett långsiktigt sätt främjar användandet av laddbara fordon.

Elektrifieringen av transportsektorn har en nyckelroll i omställningen till Sveriges klimatmål och 2030-målet i synnerhet. Tempot behöver accelereras och nya såväl som befintliga aktörer behöver bredda sina roller, skapa nya värdekedjor i ekosystemet för laddning och infrastruktur och bli en naturlig del av Sveriges energisystem.

Laddguldet riktar sig till de två kategorierna kommuner och fastighetsägare som med ett helhetsgrepp och på ett långsiktigt sätt verkar för att främja användandet av laddbara fordon. Priset delas ut i 1 december på eCarExpo i Göteborg.

Nomineringen är nu öppen. Sista dag att nominera en kommun eller fastighetsägare är 22 oktober. Vem som helst kan nominera, du får nominera hur många aktörer du vill och gärna inom båda kategorierna. Vänligen notera att en så utförlig motivering som möjligt hjälper oss att bedöma aktörerna rättvist.

För att nominera gör du så här
1) Gå till nomineringssidan
2) Fyll i informationsfälten och din motivering
3) Vid behov av med information kontaktar vi gärna dig för att göra en så bra bedömning som möjligt. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill stå till vårt förfogande i den fortsatta bedömningsprocessen

De nominerade presenteras vecka 43. Vinnarna presenteras 1 december på eCarExpo i Göteborg.

Vill du nominera någon, finner du info här.

Om artikeln

Publicerad: 2023-10-06 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: eCarExpo Elektrifiering Laddguldet