Skogen i Bratteborg är klassisk mark för Elmias skogsmässor och har mycket goda förutsättningar för ett nytt skogsevent.   Skogen i Bratteborg är klassisk mark för Elmias skogsmässor och har mycket goda förutsättningar för ett nytt skogsevent.

Elmia Skogsevent – ny mötesplats i Bratteborg

Den 4–5 juni 2024 träffas skogsbranschen i Bratteborg söder om Jönköping för ett event med fokus på affärer och relationer. Den nya mötesplatsen och satsningen heter Elmia Skogsevent.

Elmia Skogsevent är en exklusiv möjlighet att bjuda in till vad företag och organisationer vill och behöver, mitt i skogen. Det är ett helt nytt koncept där de bjuder in sina kunder, leverantörer, återförsäljare, medarbetare eller andra deltagare för att göra affärer, utbilda och nätverka. Inbjudna gäster erbjuds en kvalitativ upplevelse i skogen, där utvalda produkter och tjänster presenteras.

Agne Bengtsson, vd för Elmia AB, säger att man är medveten om att många av deras kunder vill bjuda in till unika event, men att det kan vara svårt att ordna själv i större skala.
– Vi vill gärna serva skogsbranschen med den här möjligheten, där inbjudande företag kan erbjuda sina gäster en exklusiv upplevelse, säger han.

Satsningen Elmia Skogsevent blir ett komplement till Elmias skogsmässor och en naturlig mötesplats under åren mellan mässorna. På så sätt kan man öka aktiviteterna för skogsbranschen och därför planerar därför man attraktiva aktiviteter och mötesplatser de år man inte genomför Elmia Wood. Elmia Skogsevent blir den första i en sådan satsning.

Eventet består av två högkvalitativa heldagar i skogen med maskinvisningar, utbildningar, demokörningar, konferenser, personalaktiviteter och/eller pressträffar. De deltagande företagen och organisationerna bjuder själva in de gäster som de vill träffa på plats i skogen i Bratteborg. De väljer också om de vill anordna en sluten tillställning eller en aktivitet som är öppen för alla företagens gäster.

På eventet samlas de deltagande företagen och organisationerna tillsammans med besökarna som branschkollegor och potentiella partners. På tisdagen erbjuds en branschkväll med god mat och dryck och trevlig underhållning.

Parallellt med Elmia Skogsevent pågår planeringen inför Elmia Wood, som går i juni 2025.

Om artikeln

Publicerad: 2023-11-01 09:19
Kategori: Nyheter
Taggar: Elmia Skogsevent Elmia Wood Skogsbranschen Timmertransport