Nu kan du beställa nya E-Transit Custom

Med den senaste tekniken, lång elektrisk räckvidd och utmärkt lastkapacitet, sätter Ford E-Transit Custom en ny standard i sitt segment. Nu öppnar Ford för beställningar av den nya helelektriska varianten av Europas mest sålda transportbil.

Med nya E-Transit Custom kan Ford äntligen erbjuda kunderna en helt eldriven skåpbil i 1-tonssegmentet. Bilen har en dragvikt på 2 300 kilo vilket enligt Ford är högre än någon annan bil i segmentet.

Modellen erbjuder också klassens bästa prestanda, åter enligt Ford. Dessutom ingår Ford Pro-ekosystemet av digitala tjänster och innovativa lösningar för att göra arbetsdagen bekvämare, effektivare och mer produktiv.

Med ett batteri på 64 kWh användbar energi är den elektriska räckvidden upp till 327 km testad av Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP) och kan uppnås med fulladdat batteri.

E-Transit Custom kan fås med flera olika tillval, men levereras som standard med exempelvis värmepumpsteknik för att ge längre räckvidd. Vill man veta mer om de olika tillvalen, besöker man företagets hemsida.

E-Transit Custom kommer ned ett pris som i Sverige börjar på 650 000 kronor, exklusive moms. De första kundleveranserna beräknas ske i slutet av sommaren 2024.

Om artikeln

Publicerad: 2023-12-12 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Elektrifiering Elektrisk Transportbil Ford E-Transit Custom Miljö Nollutsläppsfordon transportbil