Som CPO har Lina Andersson ansvar för strategi, förvaltning, tillsyn och resultat för organisationens personal. Foto: Gordon. Som CPO har Lina Andersson ansvar för strategi, förvaltning, tillsyn och resultat för organisationens personal. Foto: Gordon.

Gordon får ny CPO

HR-profilen Lina Andersson har utsetts till Chief People Officer (CPO) för Gordon. En CPO är ansvarig för strategi, förvaltning, tillsyn och resultat för organisationens personal. Lina Andersson har tidigare haft flera ledande befattningar på bland annat ICA och Instabox, och kommer närmast från Instabee där hon haft rollen som Head of People & Culture Operations. I sin nya roll kommer hon att leda Gordons HR-team och driva företagets People Strategy.

Gordons vd Ali Ghoce är nöjd.
– Hennes erfarenhet och expertis inom organisationsutveckling och HR-drivna förändringsresor kommer att vara mycket värdefull när vi fortsätter att växa och skala upp vår verksamhet, säger Ali Ghoce.

Gordon Delivery levererar majoriteten av alla matkassar i Sverige fram till din dörr.

Under 2024 kommer kultur och ledarskap vara återkommande teman för Gordon och Lina ser fram emot en rivstart.
– Jag tror starkt på såväl Gordons affärsmodell som kunderbjudande, men det som lockade mest var människorna bakom. Ett så otroligt starkt team! Bolaget är dessutom i en väldigt spännande fas med stor potential att utvecklas tillsammans med både befintliga och nya kunder. Det är en resa jag känner mig väldigt motiverad att vara med på, säger Lina Andersson.

Om artikeln

Publicerad: 2024-01-09 09:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Ali Ghoce Gordon Delivery Lina Andersson Matkassar