Översta raden från vänster: Kristian Poulsen Styrelseordförande Scanvo, Roland Poulsen Vice vd Scanvo, Rogier van de Garde Managing Director DAF North West Europe, Marcel van Liempd Manager Dealer Sales Netherlands & Business Development Nordics DAF North West Europe. Nedersta raden från vänster: Allan Andersen vd Scanvo, Gregor van der Mark Managing Director DAF Nordics. Översta raden från vänster: Kristian Poulsen Styrelseordförande Scanvo, Roland Poulsen Vice vd Scanvo, Rogier van de Garde Managing Director DAF North West Europe, Marcel van Liempd Manager Dealer Sales Netherlands & Business Development Nordics DAF North West Europe. Nedersta raden från vänster: Allan Andersen vd Scanvo, Gregor van der Mark Managing Director DAF Nordics.

Scanvo blir auktoriserad DAF-återförsäljare

Scanvo Lastbil AB i Varberg blir auktoriserad DAF-återförsäljare. Med förstärkt team kommer man nu att ansvara för försäljning och en del av servicenätverket i Sverige.

– Det är en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda moderna, miljövänliga och högkvalitativa lastbilar som uppfyller våra kunders högt ställda förväntningar, säger Allan Andersen, vd på Scanvo.

Scanvo, den svenska lastbilshandlaren, har under sina 25 år i branschen varit en av de mest framgångsrika lastbilsåterförsäljarna i Sverige – och nu utökar de sitt utbud då de blir återförsäljare för DAF:s hela sortiment av lastbilar.
– Vi strävar ständigt efter att utveckla Scanvo, och att bli auktoriserad DAF-återförsäljare är ett betydelsefullt steg för oss. Vi har förstärkt upp vårt försäljningsteam som kommer arbeta i samma anda – med kunderna i största fokus, säger Allan.

Scanvo har en helt ny service- och verkstadsanläggning intill E6:an i Varberg och auktoriserade DAF-mekaniker.
– Vi kommer också att ha ett nära samarbete med flera auktoriserade serviceverkstäder runt om i landet och kommer erbjuda oerhört attraktiva service- och reparationsavtal på nya DAF-lastbilar, berättar Roland Poulsen, vice vd.

Scanvos försäljningspersonal har sin bas i Varberg och i Markaryd – men hela teamet är designat för att vara flexibelt och mobilt, anpassat efter kundernas behov, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Om artikeln

Publicerad: 2024-01-16 08:15
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Företagsnyheter Markaryd Scanvo Varberg