Colmec har förvärvat Bohmans Däcks båda anläggningar i Norrköping. Colmec har förvärvat Bohmans Däcks båda anläggningar i Norrköping.

Colmec förvärvar Bohmans Däck i Norrköping

Colmec fortsätter att utvidga sin verksamhet och närvaro i Sverige. Denna gång i Östgötaregionen genom förvärvet av Bohmans Däck i Norrköpings båda anläggningar

Bohmans verksamhet omfattar däckservice till personbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer och truckar och har sitt säte i Norrköping, men har även täckning runt Norrköping med omnejd. Med lång erfarenhet och hög kunskapsnivå bland sina medarbetare är Bohmans Däck en uppskattad samarbetspartner av sina kunder.

Colmec välkomnar Bohmans Däcks team.
– Vi delar en vision för hur verksamheten kan utvecklas framåt och tillsammans med Bohmans Däck har vi möjlighet att accelerera vår strategi, säger Patrick Sjölin, vd i Colmec Group.

Bohmans Däck kommer att fortsätta att verka under eget namn och företagsidentitet. Att ingå i Colmec- koncernen ger Bohmans Däck nya möjligheter att utveckla och utöka sin verksamhet samt kunderbjudande i sin lokala verksamhet.

Om artikeln

Publicerad: 2024-02-05 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Bohmans Däck Colmec Däckservice Lastbilsdäck Norrköping