Genrebild. Proffs/arkiv. Genrebild. Proffs/arkiv.

Upprop om bättre vägar!

Transportföretagen har dragit igång en kampanj för bättre vägar för att hela Sverige ska få leva. Via en länk i texten kan även du skriva på för bättre vägar.

Vägar är inte bara ett antal asfalterade sträckor mellan A och B. De är själva blodomloppet i kroppen Sverige. De är innebandyträningar och älskade morföräldrar. De är den gröna omställningen. De är möjligheten att kunna följa sitt hjärta och slå sig ner där man hör hemma. De är framtiden och de är nu i eftermiddag, när vi kör hem från jobbet i vintermörkret.

Om vi på allvar tror att det finns någonting värdefullt utanför Stockholms tullar. Om vi bryr oss om att våra barn och barnbarn ska kunna bo och arbeta på ett hållbart sätt runt om i hela Sverige. Då måste vi ta hand om våra nästan tio tusen mil statliga vägar mycket bättre än vi gör idag

Låt hela Sverige få leva. Skriv under uppropet för bättre vägar du också.

Om artikeln

Publicerad: 2024-02-12 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Bättre Vägar Infrastruktur Kampanj Låt hela Sverige Leva Transportföretagen Vägunderhåll