En aggressiv tillväxtresa kräver mer resurser. En aggressiv tillväxtresa kräver mer resurser.

Colmec stärker kompetensen i sitt team

Colmecs pågående tillväxtresa fortsätter och kräver resursförändringar och nya funktioner för att man ska uppnå sina mål. Colmecs team förstärks därför med tre kompetenta personer.

Colmec har haft en intermilösning inom CFO (ekonomi) där nu tillkomsten av Monica Ljung blir en permanent lösning. Monica Ljung kommer senast från Arla Plast som bland annat noterades på Nasdaq 2021 med Monica som CFO för bolaget. Monica kommer att rapportera till Colmecs vd Patrick Sjölin.

Som koncernredovisningsansvarig tillsätts Nils-Viktor Thidblom som ska rapportera till Colmecs ekonomigrupps Christian Johansson. Nils-Viktor är civilekonom och har arbetat 10 år för revisionsföretaget PWC i Norrköping och Stockholm. Nils-Viktor är auktoriserad revisor och gruppchef och ansvarar i dag för ett antal olika uppdrag, främst större noterade och icke-noterade koncerner. Bland annat är han huvudansvarig revisor på NIKE Sweden samt för bolag inom Holmen- och KF koncernen och även som revisor i riskkapitalägda Presto.

Head of Strategy & Transformation på Colmec Group blir Alexander Arvidsson som kommer att rapportera till vd på Colmec Group, Patrick Sjölin. Alexander har en gedigen bakgrund kring strategi, M&A transaktioner och affärsutveckling och har jobbat med flera andra bolag i liknande tillväxtresa som Colmec. Han ansluter till Colmec från managementkonsultfirman Roland Berger och kommer att jobba med Colmec’s tillväxt samt att stödja Patrick Sjölin med befintliga och nya arbetsuppgifter.

Colmec hälsar alla välkomna in i företaget.

Om artikeln

Publicerad: 2024-03-06 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: CFO Colmec Däck Kompetensresurs