Veinge Buss som kör linje till Frankrike med skidresenärer, investerade i ett nytt släp från JB Trailer. Veinge Buss som kör linje till Frankrike med skidresenärer, investerade i ett nytt släp från JB Trailer.

JB levererar specialsläp till Veinge Buss

Veinge Buss har fullt upp med sina skidresor till franska alperna som har blivit en riktig succé. De valde då att investera i ett specialbyggt "skidsläp" från JB Trailer AB för att kunna maximera antalet passagerare och få med sig all packning i form av bland annat utrymmeskrävande skidor.

Veinge Buss kontaktade JB Trailer och frågade om de kunde leverera ett nytt släp som skulle vara specialbyggt för busstrafik med tanke på längd och breddmått.
– Släpet byggdes med isolerade väggar utrustade med den extra hårda ytan som sedan lackerades i deras EVO bussfärg för att det skulle matcha bussarna och se snyggt ut, säger Mattias Blomberg vd på JB Trailer AB då och tillägger att han tycker att Veinge Buss har Sveriges mest välskötta bussflotta.

Om artikeln

Publicerad: 2024-03-04 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: JB Trailer. Veinge Buss Skidresor Skidutrustning Specialsläp