Ntex investerar i hållbarhet och välkomnar Karolina Skeppner som ansvarig för Hållbarhet, Kvalitet och Miljö på Ntex Group. Ntex investerar i hållbarhet och välkomnar Karolina Skeppner som ansvarig för Hållbarhet, Kvalitet och Miljö på Ntex Group.

NTEX investerar i hållbarhet

Karolina Skeppner blir ansvarig för Hållbarhet, Kvalitet och Miljö på Ntex Group. Hon tillför både erfarenhet och nya perspektiv till Ntex. Med bara tre månader på sin tjänst har hon redan tagit sig an utmanande och spännande uppgifter och hjälper till att driva företaget mot en mer hållbar framtid.

Redan från start har dagarna varit fyllda med flera viktiga uppgifter från att genomföra en omfattande hållbarhetsrapport för 2023 till att övervaka ISO-revisioner.

Karolina Skeppners roll i Ntex är avgörande för att forma strategier och åtaganden inom dessa områden. Kraven både på oss själva, från samhället och från våra kunder blir alltmer specifika och krävande varför en omfattande och mätbar styrning är avgörande för att uppnå våra mål och vara en professionell partner, säger Ntex och lyfter vikten av samarbete för att uppnå detta.

Hon har en professionell bakgrund sedan 16 år tillbaka inom supply chain management som inkluderar leverantörsutveckling, inköpsstrategier och intern revision för ISO- och IATF-standarder.

Om artikeln

Publicerad: 2024-04-18 13:29
Kategori: Nyheter
Taggar: Godstransport Hållbara transporter Hållbarhet Karolina Skeppner Miljö Ntex Vägtransport