Transit Connect belönas med Euro NCAPs högsta säkerhetsbetyg, Platinum. Transit Connect belönas med Euro NCAPs högsta säkerhetsbetyg, Platinum.

Ford Pro Transportbilar högsta betyg i säkerhet

Det blev triss i säkerhet för Ford Pro Transportbilar när de belönades med högsta betyg. Den helt nya kompakta skåpbilen Transit Connect från Ford Pro fick i dag en Platinum-säkerhetsutmärkelse från den oberoende fordonssäkerhetsexperten Euro NCAP.

Betyget är det högsta möjliga resultatet och erhölls under standardiserade tester enligt Euro NCAP:s senaste och mycket stränga protokoll.

Resultatet för Transit Connect innebär att Ford Pro nu har tre topprankade transportbilar inom den senaste generationen av Transit-modeller. De nya modellerna Transit Custom och Transit Courier har också fått säkerhetsutmärkelsen Platinum baserat på Euro NCAP:s senaste 2024-protokoll.

Hos Ford Pro är man både stolta och glada. ”Vi vet att många av våra kunder tillbringar långa dagar på vägarna och ofta transporterar tunga laster, vilket gör säkerheten till en viktig fråga. De senaste resultaten från Euro NCAP visar att företag kan lita på att Ford Pro hjälper dem att ta hand om sina förare och sin last, leverera till sina kunder och komma hem säkert efter jobbet”, säger Hans Schep, chef för Ford Pro i Europa.

Om artikeln

Publicerad: 2024-07-03 13:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Euro NCAP Ford Pro Ford Transit Transit Connect Transit Courier Transit Custom