Circle K förlänger samarbetet med Dagab

Circle K och Dagab Inköp & Logistik har tecknat ett nytt ramavtal där Dagab fortsätter som huvudleverantör av dagligvaror, färskvaror samt bil- och fritidsartiklar till Circle K:s nära 300 fullservicestationer runt om i Sverige.

Hela servicehandeln står inför stora förändringar med ändrade kundbeteenden. Circle K är mitt inne i en spännande resa där utveckling av både befintliga och framtida kunderbjudanden står i centrum. I takt med alltfler elbilar längs våra vägar spås många besök bli längre och det ställer stora krav på utbudet, samtidigt som Circle K månar om snabba, enkla och smidiga besök för de kunder som har bråttom.

Med ansvar för inköp, lagerhållning och cirka 150 000 leveranser till butikerna per år så får Dagab en nyckelroll i Circle K:s utveckling framåt.
– Vi är väldigt glada över att fortsatt få vara partner till Circle K och ser fram mot att möta framtiden tillsammans. Dagabs vision att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat passar mycket bra till Circle K:s fortsatta planer säger Dorothea Lüftner, chef affärsområde Externa Affärer, Dagab Inköp & Logistik.

Om artikeln

Publicerad: 2022-09-09 11:58
Kategori: Nyheter
Taggar: Circle K Dagab Företagsnyheter