Foto: Alwin Kroon Foto: Alwin Kroon

Tanka och gå på toaletten – ”med wow-faktor”

Circle K och det nederländska företaget One Hundred restrooms går samman för att sätta en ny standard för toaletter på utvalda Circle K stationer i Sverige. Det kommer att bli toaletter med wow-faktor, skriver One Hundred restrooms i ett pressmeddelande.

Hygien, hälsa och komfort är de tre hörnstenarna i detta innovativa nederländska toalettkoncept, som redan före sommaren kommer att finnas på fyra av Circle K:s stationer: Knivsta, Floda, Örebro och Gränna.

Dessa fyra stationer är en del av ett större projekt som Circle K för närvarande påbörjar i Sverige: byggandet av flaggskeppsstationer.
– Vi vill introducera en ny nivå av toaletter längs motorvägarna i Sverige och därför har vi gått samman med One Hundred restrooms för att testa deras koncept på ett urval av våra stationer i Sverige. Vi kommer att följa kundernas feedback noga och förhoppningsvis kan detta vara framtidens toaletter på Circle K i Sverige, säger Per Selin, Sr Manager Real Estate Development i Sverige.

One Hundred restrooms erbjuder besökarna ett konceptet som kallas ”Relieve, Refresh, Reload” där toalettbesöket förvandlas från ett nödvändigt ont till en välbehövlig mikropaus. Faciliteterna kommer att erbjuda många nya funktioner utöver design, upplevelse och renlighet – till exempel interaktiva speglar och gratis hälsokontroller, skriver man vidare i pressmeddelandet.

Företaget har varit verksamt i Sverige sedan 2019 med sitt toalettkoncept i Gallerian köpcentrum och Citycons Liljeholmstorget i Stockholm. Tack vare kombinationen av design, teknik och service värdesätts One Hundred restrooms högt av både kunder och partner, menar Circle K.
– Vi ser fram emot att ta del av hur kunderna reagerar på den nya upplevelsen, säger Bram Gleichman, medgrundare och CCO på OOne Hundred restrooms.

Faciliteterna kommer att erbjuda många nya funktioner utöver design, upplevelse och renlighet – till exempel interaktiva speglar och gratis hälsokontroller. Foto: Alwin Kroon

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-19 10:49
Kategori: Nyheter
Taggar: Circle K Hygien One Hundred Restrooms Toaletter