Hemligt värre, men här en tjuvtitt på silhuetten av den nya Renault Matser som kommer att presenteras på transportbilsmässan Solutrans i Lyon i Frankrike nästa vecka. Hemligt värre, men här en tjuvtitt på silhuetten av den nya Renault Matser som kommer att presenteras på transportbilsmässan Solutrans i Lyon i Frankrike nästa vecka.

En glimt av nya transportbilen Renault Master

Renault visar upp nya Masters silhuett. Bilen är mer strömlinjeformad än tidigare för att uppnå högre effektivitet. Den har 21 procent lägre förbrukning som 100 procent elbil och låga 1,5l/100km med bensinversionen. Detta nya fordon är starten på nästa generations transportbilar och avtäcks på Solutrans-mässan inom kort.

Med 3 miljoner sålda bilar sedan 1980 är Renault Master en riktig framgångssaga. Nu lägger Renault in en växel till med en helt ny generations bilar som kommer presenteras på transportbils-mässan Solutrans i Lyon, Frankrike nästa vecka.

Nästa generations transportbilar från Renault börjar med nya Renault Master. De är mer effektiva, 100 procent uppkopplade och innovativa. Nya Master har designats för optimal användning vilket innebär längre räckvidd samtidigt som den förbrukar mindre bränsle och är anpassad efter dagens behov.

Tack vare den strömlinjeformade karossen och ett nytt bromssystem, säger Renault att den nya Renault Master erbjuder 21 procent lägre förbrukning för den elektriska versionen och 1,5 l/100 km för bensinversionen.

Liksom tidigare generationer kommer den att tillverkas vid Batilly-fabriken i Frankrike där anläggningarna också har designats om för att producera på ett nytt och innovativt sätt.

Renault utlovar att mer information kommer.

Om artikeln

Publicerad: 2023-11-08 12:56
Kategori: Nyheter
Taggar: Elfordon Renault Renault Master SZolutrans-mässan Transportbilar